Adatvédelem

Az oldal üzemeltetője: Rockholding Kft.

A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói a Házbank.hu rendszerének tagja. A Házbank.hu pénzügyileg, valamint jogilag független ingatlanirodák országos hálózata, mely széleskörű, ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt.

Cégnév: B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói
Adatkezelő neve: Rockholding Kft.
Székhely: 9151 Abda, József Attila utca 35
Adószám:
Tel: +36709439050
Web: http://bbingatlan.hazbank.hu/

A http://bbingatlan.hazbank.hu/ weboldal (továbbiakban: a Weboldal) üzemeltetője a(z) B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói (a továbbiakban: B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói). A(z) B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói ezúton tájékoztatja a http://bbingatlan.hazbank.hu/ weboldal felhasználóit (a továbbiakban: Felhasználó) arról, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat milyen elvek alapján kezeljük, gyakorlatban milyen esetekben használjuk fel, illetve az érintettek milyen módjai és lehetőségei vannak a jogai érvényesítésekor. Amennyiben a Weboldal a Felhasználótól bármilyen célra személyes adatokat kér, az alábbi rendelkezések szerint járunk el.

Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói kizárólag csak olyan személyes adatokat kezel, melyeket a Felhasználó által korábban űrlapon vagy a keresési paraméterek elmentésekor rendelkezésre bocsátott. A Felhasználó hozzájárul a személyes adatainak megadásával, hogy a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói kezelje, illetve nyilvántartsa azokat. Az e-mail címének megadásával a Felhasználó engedélyezi, hogy részére a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, tájékoztatókat küldjön.

A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói piackutatás és weboldal látogatottság mérésének céljából kezelheti a Felhasználó által használt számítástechnikai eszköze, internetes böngészőprogramja és címe által automatikusan generálódó technikai adatokat. Ilyen adatok lehetnek: IP-cím, felhasználás időpontja, látogatott weboldalak, böngészőprogram, valamint cookie, ami a böngésző beazonosítását teszi lehetővé. Ezen adatok a statisztikai adatgyűjtést segítik, melyet B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói csak azonosításra alkalmatlan formában használ fel. Ehhez a http://bbingatlan.hazbank.hu/ felkeresésekor a Weboldal hozzájárulást kér a Felhasználótól.

A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói az adatkezelés során betartja a vonatkozó hatályos magyar jogszabályokat, úgy mint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv), az információs önrendelkezési jogról, az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a személyes adatok védelméről a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv), és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseit.

A Felhasználó által megadott személyes adatok kezelésének célja az, hogy a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói a szolgáltatásairól a Felhasználót tájékoztassa (személyes, írásos vagy elektronikus úton). A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói kizárólag a következő célok elérésének érdekében kezeli a Felhasználó személyes adatait: a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói szolgáltatásai felé támasztott igények legtökéletesebb kielégítése; piackutatás, statisztikai elemzések készítése; a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói szolgáltatásainak ismertetése. A Felhasználók által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói a fenti célok eléréséhez használja fel. A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói a személyes adatokat harmadik fél részére nem adja át, kivétel: azon ingatlanértékesítők részére, akik a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói márkanév használatára jogosultak a szerződésük időtartama alatt; a weboldal üzemeltetését végző technikai közreműködők.

A Felhasználó jogosult az adatai módosítására, változtatására illetve törlésére, amennyiben a törvény nem korlátozza azt. Joga van tájékozódni B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról. A Felhasználó ezzel kapcsolatos kéréseit a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói terjesztheti elő. A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói az adatmódosításra illetve –törlésre vonatkozó kérelmet legfeljebb 8 napon belül megteszi a szükséges lépéseket és végrehajtja az intézkedést. A Felhasználó a személyes adatok kezelésének megtiltása esetén néhány szolgáltatást nem, vagy csak korlátozott formában tud igénybe venni.

Elektronikus hírleveleket a B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói csak azon Felhasználóinak küldheti, akik ehhez előzetesen hozzájárultak. A Felhasználónak lehetősége van leiratkozni a hírlevélről, melyet a hírlevél alján található leiratkozás linkre kattintva tehet meg.

A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói megtesz minden biztonsági lépést annak érdekében, hogy az általa kezelt személyes adatok legmagasabb szintű védelme biztosítva legyen illetve, hogy megakadályozza, hogy jogosulatlan megváltoztassa, megsemmisítse és felhasználja.

A Weboldalon találhatóak olyan, nem B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói által kezelt oldalakra irányító linkek, melyekre kattintva a Felhasználó elhagyja a Weboldalt. Ilyen esetben a Felhasználó adatainak kezelése azon oldal által történik. A B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói nem felelős a más oldalak által gyűjtött adatok kezeléséért.

A Weboldal üzemeltetőjének elérhetősége:
Rockholding Kft.
Cím: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: +36 30 958 7608
E-mail: info@hazbank.hu

Segítünk megtalálni álmaid otthonát.

Kapcsolat

Telefonszám:
+36709439050

E-mail:
bb.ingatlan01@gmail.com

Egyéb:
Adatvédelem